Actualitate

Program festiv de Ziua Internațională a Copilului. Evenimentele care vor avea loc în Chișinău

Programul de festivitate va începe la ora 09.00 în Sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân 4/6, unde vor evolua colective artistice de copii. Începând cu ora 10.00, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” va avea loc un recital de fanfară și un program cultural-sportiv pentru copii, care va include: picturi pe față, desen pe asfalt, concursuri karaoke, discotecă pentru copii, tombole, show-uri distractive, animații publice pentru participanții la program, jocuri distractive și competiții.

La ora 10.00, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” se va da startul unui program artistic pentru copii, cu participarea elevilor Centrului Republican pentru copii și tineret „ARTICO”.

La 11.00, la Centrul Expozițional Moldexpo va începe o manifestare cultural-artistică cu participarea colectivelor artistice a instituțiilor de învățământ preuniversitar din sectorul Buiucani. Împreună cu copiii, pe scenă vor urca interpretele Aura, Georgetea Voinovan, Eryka şi Mariana Mihăilă. La fel, va fi organizat un program distractiv cu Clovnul Magelino și un program artistic prezentat de studioul de copii „Doremicii”.

În sectorul Râșcani, scuarul din str. M. Costin, la ora 10.00 va începe un program de concert și întreceri sportive. În sectorul Ciocana, de la 10.00, programul este organizat pe str. A. Russo, 57, cu participarea colectivelor artistice a Centrului de Creaţie „Ghiocel”. De la ora 16.00, în Sectorul Ciocana, în scuarul magazinului Fidesco, de pe bd. Mircea cel Bătrân, 6, copiii sunt așteptați la un program de concert și jocuri distractive în parteneriat cu toate centrele comunitare din sector.

Seara, de la orele 18.00, la „Teatrul Verde”, National Youth Orchestra va oferi un spectacol muzical pentru copii, tineri părinți şi bunici: „Muzică din filme animate”, sincronizat cu imagini din filmele respective.

Pe data de 2 iunie, sărbătoarea continuă în scuarul centrului comercial „UNIC”, unde începând cu ora 11.00, se va desfășura un program distractiv pentru copii și părinți, cu participarea clovnilor și eroilor folclorici.

De la ora 16.00, toți locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați în Piața Marii Adunări Naționale pentru a fi martorii unui program sportiv cu participarea skateboarderilor și nu doar.

Ziua Internațională a Copiilor, care este sărbătorită anual pe 1 iunie, este zi de odihnă pentru bugetari, urmând a fi recuperată pe 23 iunie.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *