PoliticăROMÂNIA

Protestul AUR: 20 de mii de români în stradă – Apărăm România

Protestul organizat de partidul AUR din fața Parlamentului a început, de la ora 16.00. 20 de mii de persoane s-au mobilizat la chemarea lui George Simion, pentru a protesta împotriva regimului dictatorial patronat de Iohannis, Ciucă și Ciolacu.

George Simion: „Pentru copiii României protestăm, pentru bogății și pentru țară. AUR luptă pentru copiii României, pentru bogății și pentru România”.

„Vom bloca legile antinaționale care sunt pregătite la vot”, mai strigă Simion.

Majoritatea participanților la manifestațiile AUR sunt tineri, oameni dornici de schimbare în tr-o țară cleptocratică condusă de o oligarhie obedientă și aservită mai marilor zilei.

Protestul se va încheia cu un marș prin centrul Capitalei, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Victoriei – sediile PSD și PNL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Gargară ieftină. De ce nu strânge semnături partidul AUR pentru referendumul pentru reunirea României cu Basarabia? Răspuns: pentru că scopul lor este ALTUL!

    1. Daca nu iti convine nu semna. Democratia nu e ca la intrarea in colhoz. Oamenii adera si se adociaza functie de interese si de simpatii. Nu trebuie comentate actiunile sau atitudinile altora chiar daca nu sunt pe placul majoritatii si mai ales al puterii.
      Altfel ne intoarcem la dictatura sau la partidul unic conducator.

      1. AUR e un păartid antisistem, ce s-a ridicat pe tema covid antivaccin…A adunat numai nostalgici ceausisti, oameni ce nu au reusit nimic in viata…Au mai fost astfel de partide si s-a ales praful de ele..PRM a lui vadim, PUNR a lui funar, PPDD al pedofilului dan diaconescu, PNG oierului gigig…Acum AUR sta in acest simion, un bataus pe stadioane..

        1. Amice Ludwig nu-s deloc simpatizant AUR, din contra, sunt la polul opus. Insa legat de mitingul lor de sambata prefer noncombat din motiv de PL-x 145/2023. Altfel, de la nenea Iancu citire: “amice, esti … covidiot!” Dupa unicul tau neuron cu fitze corporatiste care pluteste interstitial in zeama “progresismului”, cei care au refuzat si refuza sa se supuna sau sa se inregimenteze, ca tine, la secta Martorii lui Cocovid de rit green new deal sunt nostalgigi ceausisti? Cum ramane cu suspendarea Conventiei Europene a Drepturilor Omului? Cum ramane cu protocoalele criminale instituite de sistem prin baha’i Arhat si banda lui? Poftim un exemplu, spre reamintire:
          turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535
          Ai plecat genunchiul, esti de partea tortionarilor, si tu porti vina pentru chinurile unei victime precum adolescentul Antonio Cristian Bodea aflat in coma dar aruncat afara din spital pentru ca era o povara si ca patul sau de suferinta trebuia utilizat “sustenabil” ca decor in piesa de teatru malthusianista cocovid. Tot pentru piesa asta macabra a fost nevoie si de Spitalul Foisor, motiv pentru care e de neuitat si de neiertat evacuarea pacientilor in miez de noapte. Abuzuri peste abuzuri: batrani amandati ca au iesit din casa in afara orelor permise, abuzivul propusk/ausweis prezentat drept “certificat verde”, pacienti cu boli cronice lipsiti de tratament in numele aceluiasi cocovid, interdictie pentru autopsii si decedati etichetati cocovid aruncati in saci negri de cadavre si restrictii grosolane pentru familiile lor la slujba de ingropaciune, in 2020 pacientii cu cancer venti pentru tratament la Institutul Oncologic din Cluj erau tinuti in lapovita si ninsoare tot din motive de cocovid. Lista e abuzurilor e lunga. Iar tu prozelit cu dosul rozaliu progresist, recunoaste ca te-ai adapat din putzul gandirii unora gen Caramytru, Mandruta, Prelipceanu. Normal ca ti-a cufurit neuronul poanta cu ceausimul si ratatii. Spune ma, canadienii de la Freedom Convoy tot ratati si ceausisti? Opozantii din State in frunte cu Robert F Kennedy Jr, tot asa, ratati si ceausisti?

    2. AUR a fost de nu stiu cate ori in RM, sa faca reclama pentru unire. Au fost primiti cu ciomege si blesteme. De cate ori au fost acolo, in acest scop, partidele “serioase”?

      1. Poate să îmi explice cineva de de, în ciuda popularității de care se bucură, partidul AUR nu organizează o acțiune de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum pentru realizarea Unirii între România și Republica Moldova? Ce îi împiedică? Relațiile lor cu ambasada Rusiei?

        1. Stimabile, nu e nevoie de referendum pe reunire. Germania a avut nevoie de referedum? De ce trebuie referendum pentru ca Basarabia smulsa de Ribbentrop-Molotov sa revina la trupul Tarii? Din moment ce se laudau, mai bine intreaba-i pe aia de la AUR ce au facut cu 2 milioane de semnaturi obtinute pentru demiterea lui Kraut administratorul de la Cotroceni, fix ala care il decora pe rusofilul sovieto-colaborationist Marian Lupu.

        2. Draga domn, cum ar putea AUR sa organizeze un referendum in RM? Nu ar fi calificat de toata lumea ca fiind un act de implicare in treburile interne ale unui stat strain si independent? Daca s-ar recurge la un referendum, asta ar fi sarcina partidelor din parlamentul Moldovei, nu al Romaniei – altminteri chiar ne punem la un nivel cu Rusia. Cat despre referendum in sine, mai bine o lasam balta. Tare ma tem ca ne facem penibili, pe ambele maluri ale Prutului: fratilor nostri basarabeni le mai trebuie 50-100 de ani sa uite netarmurita lor dragoste pentru CCCP…

          1. Domnule Drac,

            AUR ar putea (dacă ar vrea, dar are alte probleme!) să organizeze o strângere de semnături în România. Au nevoie de semnăturile a 500 000 de cetățeni Români pentru un referendum prin care românii să confirme că își dau consimțământul pentru o eventuală unire cu Republica Moldova. De asemenea, AUR ar putea organiza strângerea de semnăruti în rândul acelor basarabeni care locuiesc în România pentru o petiție adresată parlamentului de la Chișinău.

  2. Daca am auzit bine seful Aur are radacini in US la fel ca slabatura voastra. Desigur sint oportunisti bat saua pe magarul vindut si mut din cotroceni insa ca multi alti ciumeti in Europa, daca ar cistiga alegerile singurul drum va duce catre Brussels.

  3. Au revenit cu sloganul; ” nu ne vindem țara” . Țineți minte cine a lansat sloganul ,dar unde a ajuns tare sub cele trei mandate de președenție Iliescu? Un neicanimenea, urlător pe stadioane promite că nu vinde. Ce nu vinzi mai coate goale, ce a rămas nefurat ? De 33 de ani ați ajuns să conduceți țara numai neisprăviți.

  4. AUR are toate sansele să cîștige alegerile de anul viitor in ROMÂNIA ! IN CIUDA TUTUROR DETRACTORILOR ȘI FALȘILOR VOITORI DE BINE!I Aceasta formatiune politică este singura care pune deschis IN FATA OAMENILOIR lichidarea consecintelor TRATATULUI RIBENTROP – MOLOTOV și REFACEREA ȚĂRII . iN ACEST PROCES imperiul Rus nu îi este nici inspirator,nici garant , nici partener .NICIODATA !! Demagogia și fofilirea adevărului nu serveste nimanui dintre români . Nu e destul de clar după 85 de ani ?

    1. Și acum ce îi împiedică să adune semnături pentru declanșarea unui referendum de reunificare în România? Relațiile lor cu ambasada Rusiei?

  5. Ai dreptate tăticule. Tara se guverneaza cu haulituri si lozinci.
    Au fost vreo 4 mii de latratori retarzi ieri.
    Nici macar RTV nu i-a bagat in seama.
    Oamenii s-au cam saturat de derbedeii astia urlatori.

    1. Oamenii demult trebuiau sa se fi saturat de derbedeii din celelalte partide, cele “clasice”, datorita carora cand spui in vest “roman”, spui gunoier, salahor si muncitor necalificat pe santier. Au vandut oamenii, au vandut zacamintele, au vandut padurile – au vandut ce aveam mai sfant, dar banii unde sunt?

      1. Iar v-au vandut si v-au bagat in sclavie mai panaramelor.
        Adica gunoier sau munca pe santier e ceva degradant.
        Cand o sa vina Jiji Galerie o sa va faca pe toti directori, va face imediat pensii ca in Germania.
        Cum vine un smecher si va zgandara putin la nationalism parca turbati.
        Macar de ne-ar jefui cineva de abundenta de prostie.

        1. Domnisoara Toni imi place cu gandesti! Ma aliez cu tine si restul duduielor useriste si ciolosiste pentru ca in q-agenda voastra scrie ca nationalismul valahilor e ceva periculos care face lumea sa turbeze. Asa e! Nationalismul e piedica in calea trotskyismului, adevaratul comunism numit azi progresism. Mai traieste Oana Bogdan roata motrice a revolutiei? Imi placea ca propovaduia adevarata cale, aia cu abolirea proprietatii si traiul in grupuri in loc de cupluri. Pacat ca e femeie! Toata lumea stie ca sunt reprezint interesele rusesti in parlamentul de la Chisinau. Pentru discretia negocierilor te astept la cabinetul meu de parlamentar pe care l-am inaugurat sub podul de la Giurgiulesti. Cere mandat de la partid, te astept cu drag sa discutam despre viata si revolutie, ca nu degeaba mi-am cumparat fustitza lambada si peruca. Pentru ca negocierile sa mearga ca unse, te asigur ca am vaselina de tanc T34, reteta sovietica vintage! Draga, cei de la raion mi-au zis ca a existat un poet de curte numit Paunescu, cica a scris o poezie “iubiti-va pe tunuri”. Pentru ca am tun si intentii serioase, hai sa transformam poezia in fapta, desigur, pentru gloria revolutiei trotskyiste si contra imperialistilor nationalisti care nu pricep ca secsul e un construct artificial inventat de burjui ca sa oprime societatea. Pentru anvergura iubirii, o aduc si pe duduia dughinista Iurie Rosca un soi de Alexandra Kollontai a zilelor noastre dar cu buze de damigeana. Cu ea in echipa capatam sprijin de la Tiraspol. Transmite pupici revolutionari din partea mea lui Dan Fred si Barna dar si lui guru Dacian.

  6. Vad ca s-au activizat trolii. Inseamna ca AUR face ceea ce trebuie. Felicitari Timpul pentru ca va faceti datoria de presa si informati cetatenii despre evenimente care au loc in tara. Restul au primit ordin sa ignore evenimentul.

  7. Daca am sta să analizăm atent comportamentul AUR-lui am ajunge la concluzia că acest partid nu știe altceva decât să urle. De aceea nu ține să inițieze un referendum în ROMÂNIA despre UNIREA cu Republica Moldova. Ba mai mult că atât, în condiția când azi Republica Moldova e într-un război hibrid declanșat de Rusia și are multe probleme, AUR s-a expus împotriva ajutorului pentru frații de peste Prut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *