Moldova

Protestul lui Vardanian preparat de bucătarii Petkov, Şupak şi Tkaciuk?

În acelaşi timp, unii deputaţi ai PCRM monitorizează discuţiile şi îşi manifestă nemulţumirea faţă de numărul mic al celor care şi-au anunţat prezenţa la protestul, ce-şi propune să susţină cererea lor de a-l demite pe Vlad Plahotniuc din funcţia de Prim-vicepreşedinte al Parlamentului.

Alexandr Petkov se plânge pe pagina evenimentului, că va fi cam puţină "societate civilă". Noţiunea de societate civilă e luată între ghilimele de deputatul comunist. Unul dintre comentatori, de altfel, opinează că nu contează câţi vor fi, oricum se va spune că toţi au fost comunişti. Decizia de a participa la eveniment şi-a anunţat-o public pe aceiaşi pagină şi deputata comunistă Ina Şupak.

În rest, dezbaterile au început deja în contradictoriu pe reţelele de socializare. Unii îşi declară respectul faţă de dispoziţiile protestatare ale maselor largi, reprezentate de "cercurile înguste ale activiştilor PCRM" şi le urează succes. Alţii atrag atenţia lui Vardanian, că ar participa în "reglările de conturi" străine, sau în jocul lui Filat desfăşurat prin intermediul lui Tulbure şi Tkaciuk. Jurnalistul, politologul şi fostul deţinut politic dă asigurări că aceste temeri sunt neîntemeiate, că se doreşte un adevărat protest civil, dar nu o acţiune de partid, şi că nu participă în jocurile lui Filat.
 
Sursa: hotnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *