CSI / RusiaMoldovaPolitică

Provocatorul socialist Odnostalco trebuie sa dea socoteală pentru actele de corupție care le-a comis

Pe pagina sa de Facebook, politicianul Iurie Reniță a comentat declarațiile socialistului Odnostalco.

„Înainte de a-și demonstra obediența totală față de propagandistul șovin al Kremlinului, Vladimir Soloviov, înainte de a-i raporta “fratelui mai mare” despre ignorarea fățișă și intenționată a legii cu privire la interzicerea simbolurilor războiului, inclusiv a panglicii “Sfântul Gheorghe”, provocatorul psrm-ist Vladimir Odnostalco ar trebui să dea socoteală pentru actele de corupție în care a fost implicat, începând cu căsătoria fictivă (cu o activistă psmr-istă) pentru a obține un lot de pământ în Stauceni, interesul sporit și constant prin implicarea personală în treburile Agenției Medicamentului, precum și alte cazuri de rezonanță ale “bravului” fruntaș și deputat socialist.

Când “ucraineanul” Odnostalco justifică agresiunea militară a Rusiei în Ucraina, când amenință cu apariția noilor zone separtiste la noi, când incită la ură interetnică și promovează fățiș menținerea Republicii Moldova în zona exclusivă a Kremlinului, ca anexă la “ruskii mir”, – toate acestea sunt afișate ca să-i facă pe plac kuliokarului Dodon și stăpânilor lor efectivi de la Moscova, printre care figurează și propagandistul rus Soloviov.

Dincolo de toate acestea, “îngerașul” psrm-st Odnostalco ar trebui să răspundă în fața Procuraturii Generale și a Autorității Naționale de Integritate pentru spălarea de bani rusești prin filiera Bahamas, alături de alți 28 fruntași socialiști.

Procuratura Generală și ANI au cam iutat de Odnostalco și de probele inconstestabile ce demonstrează implicarea acestuia în spălarea de bani din Bahamas prin intermediul faimosului SRL “Exclusiv Media”, fondat de un alt fruntaș socialist nu mai puțin “curat și integru”, deputatul Corneliu Furculiță. Dacă, cumva, cele 2 instituții ale statului au piedut documentele, le anexez din nou mai jos.

Locul lui Odnostalco și a altor ortaci psrm-iști, dar și a coloanei a 5-ea a Rusiei nu e în parlament si in structurile statului, ci în altă parte, pe care o cunoaștem cu toții. Vremurile noi (declarate bune) ne obligă să o facem!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *