Politică

PSRM se destramă, iar Dodon nu poate opri RUPTURA. Președintele organizației teritoriale din orașul Codru, împreună cu colegii consilieri și cei din organizația de tineret au aderat la Partidul „Renaștere”

Președintele organizației teritoriale a Partidului Socialist din R. Moldova (PSRM) din orașul Codru, Iurie Dumitriu, împreună cu colegii consilieri și cei din organizația de tineret – în total 30 de persoane, au luat decizia să părăsească echipa socialiștilor și să adere la Partidul „Renaștere”, realatează Ziarul Național.

„Echipa noastră, consolidată acum cu experimentați și hotărâți colegi din orașul Codru, își canalizează toate eforturile și cunoștințele pentru atingerea unui scop comun- restabilirea și creșterea bunăstării Moldovei. Ne asumăm cu toată responsabilitatea sarcina renașterii patriei noastre și crearea condițiilor bune de lucru și de viață pentru toți cetățenii!”, anunță formațiunea pe pagina sa de Facebook.

Conducerea Partidului „Renaștere” este convinsă că la formațiune vor adera și alți primari, consilieri raionali și susținători ai PSRM.

Menționăm că anterior, din echipa socialiștilor au plecat câțiva deputați și mai mulți membri ai formațiunii, care au aderat la Partidul „Renaștere”.

Deputații Irina Lozovan și Alexandru Nesterovschi au fost primii care au părăsit PSRM, în luna martie 2023, și au aderat la „Renaștere”. La scurt timp, ei au fost urmați de colegii lor, deputații Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.

La fel au procedat consilierii municipali din orașul Bălți, Veaceslav Babinețki și Ludmila Vitneanschi, președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean, cinci primari, mai mulți consilieri raionali și membri ai PSRM.

Săptămâna trecută, fostul membru al Consiliului Republican al PSRM, Nicolai Cazacu, doi consilieri socialiști din Cimișlia – unul raional și altul orășenesc, președintele organizației teritoriale a PSRM din Cimișlia, Iurie Mazur, au aderat la Partidul „Renaștere”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Astora li se potriveste dictonul :”La Vremuri noi, tot noi !”
    Mai rasfirati baieti, mai rasfirati !

  2. “…renașterii patriei noastre”: Pai cine a omorat-o bre, pe patria ceia? Nu tot voi, comunistii si socialistii de la Mascva citire? Dar am o idee mult mai buna pentru “echipa consolidată cu experimentați și hotărâți”: o echipa de fotbal in penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *