ActualitateROMÂNIA

publică fotografii cu Lamborghini-ul de 400.000 de euro cu care a venit la Ploieşti pentru a-şi lansa candidatura

PSD Prahova a dat publicităţii, vineri seară, fotografii cu un autovehicul de lux, parcat în centrul Ploieştiului, social-democraţii susţinând că este vorba despre maşina cu care preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a ajuns în Ploieşti pentru a-şi lansa candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. ”Gestul lui Dumitrescu reflectă «modestia» şi «respectul» faţă de prahovenii pe care promite să îi slujească”, susţin social-democraţii, potrivit news.ro.

”Baronul Iulian Dumitrescu, cercetat penal într-un dosar de luare de mită în legătură cu lucrările publice ale Consiliului Judeţean Prahova, lipsit de orice urmă de moralitate, şi-a făcut apariţia la şedinţa de partid la volanul bolidului de lux, un Lamborghini în valoare de 400.000 euro. Gestul lui Dumitrescu reflectă «modestia» şi «respectul» faţă de prahovenii pe care promite să îi slujească şi faţă de actuala sa situaţie legală. Pentru a nu atrage atenţia, baronul Dumitrescu şi-a parcat maşina pe o stradă lăturalnică, venind pe jos la întâlnirea de partid, păzit de un interlop, încercând să evite orice discuţie în faţa jurnaliştilor”, susţine PSD Prahova într-un comunicat dat publicităţii vineri seară.

Social-democraţii publică fotografii cu un autovehicul de lux parcat într-o zonă din apropierea Palatului Administrativ din Ploieşti, unde a avut loc lansarea candidaţilor PNL Prahova la alegerile locale de luna viitoare.

content-image

Social-democraţii susţin că liderul PNL Prahova ”a încălcat condiţiile controlului judiciar, intrând în contact cu Dumitru Tudone şi cu Ana Maria Vasile, cercetată în acelaşi dosar de luare de mită”.

Tudone este un apropiat al lui Iulian Dumitrescu, adus în Prahova din judeţul Călăraşi şi care a preluat atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova după ce lui Iulian Dumitrescu i-a fost interzisă exercitarea funcţiei prin ordonanţa care l-a plasat sub control judiciar în dosarul în care este anchetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Pai mai are voie sa candideze nesimțitul și banditul asta. Sau e știre asa la mișto ca să enerveze lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *