Tendințe

Puloverul, aliatul timpului mofturos

În zilele friguroase, aleg fără reticențe un pulover, care să-mi țină de cald. Îl consider haina perfectă pentru acest anotimp. Am puloverul de purtat în casă, în timp ce lenevesc; puloverul pe care-l pun repede pe mine când trebuie să ies după pâine; puloverul de ieșit la prânz cu prietenii sau puloverul elegant, pe care îl iau la serviciu ori la întâlnirile romantice. Iar în acest sezon, nu am rămas mirată când designerii au ridicat puloverul la rangul de „piesa în care trebuie să investești”.

Înainte să faci investiția corectă, îți spunem să faci o cercetare pe piață, căci de ofertă nu vei duce lipsă. Poți alege între puloverele XXL, cele cu desene în partea din față (căței, inimioare, păsări sau buze), cu imprimeuri sau texturi originale sau – preferatele mele – cele mari și largi, pe care le poți purta cu blugi skinny sau o pereche de șorturi.

Pentru o apariție elegantă, asortează un pulover din cașmir la o fustă cu paiete sau o pereche de pantaloni din mătase cu imprimeu. Alege culori similare, pentru a avea un look natural.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *