Finanţe

Putem avea încredere în instituțiile de microfinanțare: cum să aplicăm pentru un credit online și ce documente sunt necesare

În ultimii 5 ani, nișa de creditare din Moldova s-a dezvoltat foarte rapid. Judecând după datele de la sfârșitul verii acestui an, numărul deținătorilor de împrumuturi active este de aproximativ 400 de mii de oameni.

În același timp, organizațiile de microfinanțare au câștigat recent o mare popularitate. În mare parte, clienții aleg IFM din mai multe motive:

  1. Mobilitate. În comparație cu o bancă, un împrumut într-o IFM poate fi obținut de mai multe ori mai repede. Acest lucru se datorează în primul rând unui sistem complet automatizat de analiză a datelor și de luare a deciziilor. În al doilea rând, procedura de înregistrare poate avea loc complet online fără a părăsi casa.
  2. Probabilitate mare de aprobare. Datorită cerințelor reduse pentru un potențial împrumutat, chiar și cu un istoric de credit negativ, clientul poate conta pe aprobarea împrumutului.
  3. Disponibilitatea ofertelor favorabile. Adesea, IFM-urile oferă reduceri bune la primul sau la următoarele credite. Prin urmare, un împrumut poate fi mai profitabil decât într-o bancă.

Astăzi vom vorbi mai detaliat despre organizațiile care acordă împrumuturi online. Această metodă este cea mai convenabilă, rapidă și în același timp fiabilă. În acest format, multe companii acordă credit în Chișinău. Așadar, trebuie să fiți atenți când îl alegeți pe cel al cărui client decideți să deveniți.

Vă recomandăm să începeți cu un studiu atent al modului în care compania sa stabilit pe piață, recenzii ale clienților reali și licența companiei alese. Apoi, trebuie să studiați contractul, și anume procentul și valoarea comisioanelor, suma totală a împrumutului cu toate plățile excedentare, disponibilitatea refinanțării sau prelungirea creditului și ceea ce oferă compania în cazul rambursării anticipate.

Trebuie să acordați atenție acestor aspecte atât pentru cererile de împrumut online, cât și pentru cele offline. În același timp, făcând o cerere de acasă și nefiind în biroul companiei, puteți analiza în siguranță întreaga situație și puteți lua decizia corectă.

Pentru a nu pierde timpul analizând toate companiile de credit, vom sfătui o companie verificată care îndeplinește toate cerințele unei companii de încredere. Credit365 activează din 2017 și oferă împrumuturi tuturor segmentelor populației. Suma maximă de plată este de 40.000 de lei, cu un termen maxim de 27 de luni. La Credit365 puteți solicita un credit online și puteți obține bani direct pe card fără a părăsi casa. Compania are rate fixe ale dobânzii și condiții de creditare transparente.

Pentru a obține un credit online, veți avea nevoie de un pașaport valabil al cetățeanului RM, să aveți peste 18 ani, un număr de telefon activ și un gadget cu acces la Internet.

Pași pentru solicitarea unui credit online folosind ca exemplu Credit365:

  1. Mergeți pe site-ul acestei companii și începeți să vă înregistrați în cabinetul personal. Acolo, după primirea banilor, veți putea să urmăriți împrumutul, să efectuați o plată lunară sau să închideți complet creditul.
  2. Alege suma și termenul, în cazul Credit365 – de la 5.000 la 40.000 de lei și un termen între 6 și 27 de luni.
  3. Introduceți datele dvs. personale, numărul de telefon activ și metoda de primire a banilor (card sau numerar).
  4. După ce operatorul vă sună pentru verificarea datelor, în maxim 7 minute primiți sms cu decizia.
  5. După primirea sms-ului, semnați contractul online în cabinetul personal. Curând după aceea, veți primi bani pe card dacă ați ales această metodă, dacă în numerar – alegeți o sucursală convenabilă pentru dvs. și primiți bani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *