Economie

Puterea depozitelor de la Moldova Agroindbank

Moldova Agroindbank conştientizează pe deplin îngrijorările tale, de aceea a gândit şi a pus la dispoziţia clienţilor săi cel mai inteligent mod de a pune bani deoparte pentru a-i păstra şi înmulţi. Sistemul de depozite de la MAIB este conceput astfel, încâît  poate fi  cel mai sigur loc pentru economiile tale. 
Depozitele MAIB garantează siguranţa păstrării banilor în una din cele mai stabile instituţii financiar-bancare din Moldova, pentru că întruneşte toţi indicii unei bănci stabile şi sigure, care reprezintă garanţia responsabilităţii pentru banii atraşi şi siguranţa lor. Dezvoltarea stabilă, reputaţia ireproşabilă, încrederea din partea clienţilor, aprecierea internaţională – criterii ce vin să consolideze încrederea depunătorului în justeţea opţiunii pentru MAIB, bancă care deserveşte aproape o cincime din toate depozitele  populaţiei în lei, în dolari  SUA şi în Euro, din ţară.
 
Detalii: http://www.maib.md/ro/fizice/
 

Suport pentru diasporă de la Moldova Agroindbank – Depozitul de Economii pentru lucrătorii migranţi

Conştientizând cât de importantă este asigurarea protecţiei şi creşterii economiilor făcute de către compatrioţii noştri din munca în străinătate, BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat pentru această categorie de clienţi un produs de economisire special – „Depozitul de Economii pentru lucrătorii migranţi”.
 
Detalii: http://www.maib.md/ro/PFM%20-%20Depozite/
 
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *