CSI / Rusia

Putin ar fi intrat în comă după o intervenție chirurgicală. Spionajul ucrainean anunță că are informații din Kremlin

Surse de informații: Putin a intrat în comă după o operațiune nereușită, Kremlinul elaborează urgent un scenariu pentru transferul puterii.

Presa din Ucraina publică informații despre deteriorarea sănătății dictatorului rus – se presupune că după o intervenție chirurgicală nereușită pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, Vladimir Putin a intrat în comă.

Serviciile secrete ale Ucrainei, citându-și sursele din Kremlin, au raportat că anturajul lui Putin a început să pregătească așa-numitul „tranzit al puterii” – să caute un succesor la „tron”. Vă place sau nu, se va putea verifica foarte curând, când Kremlinul va comenta refuzul de a negocia între Ucraina și Federația Rusă la nivel de președinți.

Putin se află la terapie intensivă

Potrivit informațiilor, Putin se află la terapie intensivă, unde viața îi este susținută cu ajutorul sistemelor artificiale de susținere a vieții. Putin ar fi arătat toate semnele de inhibare a reflexelor trunchiului cerebral, corpul său nu răspunde la durere.

Șeful Federației Ruse se află într-o stare de comă distructivă, spun surse de informații.

Anturajul dictatorului, după toate probabilitățile, a decis să ascundă informații despre starea lui Putin. Ei plănuiesc să-i țină pe toți în întuneric până când Kremlinul stabilește cine îi va succeda președintelui rus.

Până atunci, dubla lui va apărea în public în locul liderului rus, ceea ce va permite crearea imaginii dorite pentru mass-media.

Este de așteptat ca ministrul rus de externe Serghei Lavrov să se adreseze în curând președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cu cererea de a anunța întâlnirea mult așteptată dintre Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, la care va trebui să participe și liderul turc.

Totuși, potrivit surselor, conform planului Kremlinului, această întâlnire nu va avea loc ca urmare – în Federația Rusă nu vor să riște să dezvăluie înlocuirea lui Putin cu un dublu.

Rusia intenționează să dea vina pe Ucraina, pe poziția sa presupus neconstructivă și pe Volodymyr Zelensky pentru că au perturbat această întâlnire care nu a fost încă anunțată din Rusia. Pentru aceasta, țării noastre vor fi înaintate condiții care sunt evident inacceptabile pentru Ucraina.

Rețineți că aceste informații trebuie confirmate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *