RăzboiUcraina

Putin, acuzat de trădare de către un general sovietic. „Denazificarea” Ucrainei, cea mai mare prostie a Kremlinului

Singurul vicepreședinte din istoria Federației Ruse, din 1991 până în 1993, acuză Kremlinul că i-a forțat pe ucraineni să urască Rusia prin acțiunile sale.

Într-un interviu dat unei televiziuni din Rusia, generalului-maior Alexandr Ruțkoi a fost întrebat dacă Putin trebuia să înceapă imediat un bombardament masiv al infrastructurii critice a Ucrainei și să nu aștepte toamna, relatează Ziare.com.

Generalul sovietic a avut un singur răspuns la această întrebare: nu. Pentru că nu poate înțelege cum atacurile cu rachete asupra infrastructurii critice vor ajuta la „denazificarea” Ucrainei și a poporului acesteia.

Ruțkoi a dat ca exemplu un bărbat obișnuit care stă acasă cu copiii săi după bombardamente. Nu au apă, lumină, căldură și canalizare. Este interesant cum, după asemenea acțiuni ale Kremlinului, ei vor putea „aprinde dragostea pentru Federația Rusă și armata ei”.

Cine a plănuit asta la Moscova a făcut-o intenționat pentru a-i face pe ucraineni să urască Federația Rusă și tot ce este rusesc. „Aceasta este o adevărată trădare”, a declarat Ruțkoi.

Alexandr Ruțkoi s-a născut in 1947 la Proskurov (regiunea Kamenets-Podolsk, Ucraina). Este un general de aviație și om politic rus de origine evreiască, care a îndeplinit funcțiile de vicepreședinte al Federației Ruse (10 iulie 10 – 4 octombrie 1993) și de guvernator al Regiunii Kursk (1996-2000).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Rutcoi, asta-i unul dintre acei mărlani sovini care a stat in fruntea macelului din stanga Nistrului (1991-1993)si a imbuibat guvernarea Rusiei sa ucida neinarmatii voluntari moldoveni cu tancurile lui Lebedi. Era unul dintre cei mai inversunati pe langa Lukianov & K

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *