CSI / Rusia

Putin, din nou tată! Iubita președintelui rus va deveni mamă: A devenit cunoscut că va avea o fetiță

Vladimir Putin, 69 de ani, va fi din nou tată. Alina Kabaeva, 39 de ani, fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică, iubita lui Putin, este însărcinată și îi va dărui președintelui rus o fetiță, a scris, pe 8 iulie, canalul rusesc de Telegram General SVR, preluat de publicația elvețiană Blick.

„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a scris canalul de Telegram, despre care se știe că este apropiat de Kremlin, care a precizat că viitorul tată „nu e prea încântat”.

Viața privată a lui Putin este un secret de stat. Nimeni nu pare să știe cu exactitate câți copii are.  Putin a fost căsătorit cu Liudmila (1983-2014), cea cu care are două fiice, Maria, 37 de ani, medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, femeie de afaceri.

La fel ca tatăl lor, cele două fiice pe care Putin le-a avut cu prima sa soție sunt supuse sancțiunilor financiare și de călătorie ale Uniunii Europene.

Potrivit Blick, Putin ar avea trei băieți cu Alina Kabaeva. Un ginecolog elvețian a asistat-o pe fosta gimnastă la cele două nașteri anterioare, prima oară la Lugano, în 2015, apoi, în 2019, la Moscova, când a născut gemeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *