Război

Putin spune Occidentului “să se ducă dracului”, în timp ce tiranul confirmă că primele arme nucleare au fost mutate în Belarus (VIDEO)

Putin le-a spus occidentalilor “să se ducă dracului” după ce a confirmat că primul lot de arme nucleare se află acum la distanță de atac de teritoriile NATO.

În timpul discursului său incoerent de la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, tiranul a afirmat că armele nucleare sunt doar o “măsură de precauție” pentru cei care luptă împotriva Rusiei.

El a spus: “Simplul fapt de a vorbi despre acest lucru [potențiala utilizare a armelor nucleare] scade pragul nuclear.

“Avem mai multe decât țările NATO și ei vor să ne reducă numărul. Duceți-vă dracului”.

Putin a continuat explicând cum cei care se gândeau să provoace o “înfrângere strategică” Rusiei vor fi descurajați de aceste arme.

Transferul armelor nucleare tactice va fi finalizat până la sfârșitul verii, a spus el.

Liderul izolat a lansat, de asemenea, un atac antisemit deschis la adresa președintelui Ucrainei, Volodomyr Zelenskyy, afirmând că acesta “nu este un evreu adevărat”.

Dictatorul paranoic a închis și rețelele de internet cu această ocazie, pe fondul temerilor legate de o tentativă de asasinat cu drone.

Putin a continuat să se laude cu economia Rusiei, afectată de sancțiuni, afirmând că aceasta este “în plină expansiune” și că muncitorii sunt plătiți mai bine.

De asemenea, el a susținut că o gaură neagră în buget pentru a plăti războiul său “se justifică din punct de vedere economic”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. N-ai ce sa faci cu asemenea oameni. Pt romani, cinic dar adevarat, razboiul acesta este un castig. De ce ? Pt ca a separat Ucraina de Rusia si mai mult de atat a separat Rep Moldova de Rusia cu ajutorul Ucrainei. Ideologic inca sunt multi sovietici in Rep Moldova, dar practic ei se vor stinge incet, nemaiexistand trecerea spre Rusia permisa in 30 de ani de catre Ucraina. Fara permisiunea Ucrainei conflictul transnistrean nici nu ar fi existat, Transnistria ca si entitate nu ar fi existat. Din aceste motive, cinic, razboiul ruso ucrainean e un castig si pt Rep Moldova, si pt Romania. Daca Ucraina ar fi fost un bun vecin inca din 1990, atunci nu as fi mai zis ca razboiul este un castig. Dar Ucraina a fost un vecin rau, care a jucat adesea cu rusii, nu respecta drepturile romanilor din teritoriile romanesti anexate prin tratatul Ribbentrop-Molotov, nerecunoscand ca ocupa un teritoriu care nu-i apartine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *