CSI / Rusia

Putin în presa italiană: Dumnezeu mi-a construit viaţa astfel încât să nu fac niciodată greşeli

Putin le-a spus jurnaliştilor de la cotidianul italian Corriere della Seră că este "în interesul poporului italian să menţină relaţii de prietenie cu Rusia", scrie The Independent.

Putin cere Occidentului să anuleze sancţiunile economice impuse Rusiei

Politicianul de la Kremlin a respins orice critică la adresa comportamentului Rusiei faţă de Ucraina,şi a declarat că deteriorarea relaţiilor cu Occidentul "nu a fost alegerea Rusiei".

"Nu noi am fost cei care au introdus restricţii cu privire la activităţile economice şi comerciale. Mai degrabă am fost o ţintă şi am fost nevoiţi să luăm măsuri de protecţie", a spus Putin.

"Există o acţiune pe care o regretaţi, ce aţi considerat o greşeală şi nu veţi mai repetă vreodată?", a fost întrebat Putin, la final interviului.

Un paria pentru Occident, de ce este Putin primit cu braţele deschise în Italia

Potrivit jurnaliştilor italieni, Puţin a meditat la întrebare pentru câteva clipe, s-a luminat la faţă şi a răspuns încet: "Voi fi complet sincer. Nu-mi aduc aminte de ceva de genul asta. Se pare că Dumnezeu mi-a construit viaţă în aşa fel încât să nu fac greşeli niciodată şi să nu am regrete".

Vizită lui Putin în Italia confirmă relaţia caldă între Rusia şi această ţară, într-un moment în care liderul rus este tratat că un paria pe scenă lumii occidentale. La începutul acestei săptămâni, spre exemplu, liderii G7 au ameninţat că sunt pregătiţi să înăsprească sancţiunile împotriva Rusiei, dacă escaladează conflictul din Ucraina.

sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *