CSI / RusiaRăzboi

Putin o ia razna. A eliberat din închisoare un ”canibal maniac” și l-a trimis pe frontul din Ucraina

Presa internațională relatează faptul că Vladimir Putin a recrutat deja până la 35.000 de prizonieri, inclusiv violatori, ucigași și chiar un ”canibal maniac”, pe care i-a trimis în prima linie a frontului din Ucraina.

Noii recruți vor fi grațiați și vor fi liberi să trăiască în societate, indiferent cât de atroce ar fi fost infracțiunile lor, dacă vor supraviețui șase luni de război, transmite Ziare.com.

Se bănuiește că mii dintre acești prizonieri au murit deja în luptă, deoarece au fost folosiți în calitate de carne de tun pentru a încetini contraofensiva Ucrainei.

De asemenea, ”până la 40 dintre prizonieri au fost executați pentru dezertare sau trădare de către armata privată Wagner”, a declarat Olga Romanova, de la gruparea pentru drepturile omului Russia Behind Bars.

Vorbind despre noii recruți, care au fost scoși din închisorile din toată Rusia, Romanova a adăugat: „Am început să auzim că a început să ia și violatori. Au luat și un maniac dintr-o închisoare din regiunea Saratov, care a fost acuzat de canibalism”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *