CSI / Rusia

Putin ordonă FSB să intensifice activitatea de informații și să oprească intrarea „grupurilor de sabotaj” în Rusia

Vladimir Putin a cerut serviciului de securitate al Rusiei să își intensifice activitatea de informații și să oprească intrarea în țară a „grupurilor de sabotaj”, relatează Sky News.

Astfel, în cadrul unui discurs adresat oficialilor din cadrul Serviciului Federal de Securitate al țării (FSB), acesta a declarat că agenția trebuie să accelereze operațiunile de contracarare a acțiunilor împotriva Ucrainei și a țărilor occidentale.

În această după-amiază, Putin a spus FSB-ului să oprească orice încercare a Occidentului de a reînvia ceea ce el numește „celule teroriste” pe teritoriul rusesc.

Agenția trebuie să oprească „grupurile de sabotaj” să treacă granița în Rusia și să sporească protecția infrastructurii cheie, a declarat el într-un discurs în timpul unei reuniuni a consiliului FSB.

El a declarat că serviciile de informații occidentale au fost întotdeauna active în Rusia, iar acum „au aruncat împotriva noastră personal suplimentar, resurse tehnice și de altă natură”.

„Trebuie să răspundem în consecință”, a afirmat Putin.

Președintele Rusiei a cerut FSB să oprească fluxurile ilegale de arme în țara sa și să consolideze securitatea în patru regiuni ucrainene pe care susține că le-a anexat – Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson.

Mișcarea nu a fost recunoscută de Kiev și de Occident, care o consideră ilegală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *