CSI / Rusia

Putin susține „orice set de idei” pentru a pune capăt „problemei ucrainene”, afirmă Peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat vineri că Vladimir Putin este deschis la rezolvarea „problemei ucrainene” în mai multe moduri, a relatat presa de stat rusă, citată de CNN.

„Problema ucraineană poate fi rezolvată în mai multe moduri, Putin susține orice set de idei pentru a pune capăt conflictului”, a declarat Peskov pentru agenția de presă de stat RIA Novosti.

Această declarație vine în contextul în care o delegație de lideri africani urmează să se întâlnească sâmbătă cu Putin la Sankt Petersburg pentru a discuta despre o „inițiativă de pace în Ucraina” și despre acordul privind cerealele din Marea Neagră.

Liderii mai multor țări africane se vor deplasa vineri în Ucraina și sâmbătă în Rusia, în cadrul unei vizite diplomatice care vizează o rezolvare pașnică a conflictului.

Misiunea de pace africană este formată din liderii Africii de Sud, Zambiei, Comorelor, Republicii Congo, Egiptului, Senegalului și Ugandei, ca reprezentanți ai unui continent care a resimțit impactul economic negativ al conflictului.

În cursul zilei de vineri, delegația africană va părăsi Kievul în drum spre Sankt Petersburg, Rusia, unde se va întâlni cu Putin sâmbătă, se mai arată în comunicat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. io i-as sugera p idee dar nu stiu daca ma asculta , dar cred ca pana la urma va ajunge sigur la concluzia asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *