Timpul satiric

R. Moldova a hotărât unanim și nesilită de nimeni să devină al 52-lea stat al SUA

Vizitele marilor oficiali americani pe dealurile de pe Bâc nu vor trece fără urmări benefice pentru moldoveni. 

În timp ce europenii se luptă să obțină regim liberalizat de vize în țara lui Michael Jackson, noi nici nu trebuie să ne stresăm prea tare, pentru că R. Moldova a hotărât unanim și nesilită de nimeni să devină al 52-lea stat al SUA.

Coarnele taurului de pe stemă vor fi împodobite cu o cunună de stele, iar pe firmamentul drapelului american va mai apărea un astru. Șeful Casei Albei, Barack Obama, a semnat deja decretul de crearea unui Minister pentru Dezvoltarea Moldovei, în schimb oficialii de la Chișinău au început din greu să învețe limba engleză, să călărească cai sălbatici și să prindă vaci cu arcanul.

Mii de turiști americani vor veni pe cursa directă Chicago-Chișinău ca să guste perje uscate, vin de casă și plăcinte cu brânză gătite în gospodăriile țărănești. Și dacă până acum moldovenii își spălau picioarele pe coasta portugheză a Oceanului Atlantic, acum ei vor putea să o facă pe ambele maluri ale oceanului, ba chiar vor ajunge și la Pacific.

Birourile de stare civilă se pregătesc deja să lucreze și în zilele de odihnă, pentru că străinii au început să se îndrăgostească în masă de moldoveni și moldovence, care și așa sunt frumoși, dar după aderarea la SUA, sunt mai populari decât vedetele de la Hollywood.

Johnny Țară-lată
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *