Criza

R. Moldova împrumută SUTE de milioane că să construiască o centrală back to back la Vulcănești prin care rușii care controlează Cuciurganul să poată exporta energie în Europa / SCHEMĂ DE 260 de milioane de euro

Această centrală va fi construită de RM la insistența conducătorilor Centralei Electrice de la Cuciurgan și va fi folosită de ei pentru a transforma parametrii electrici a propriei energii în parametrii rețelelor ocidentali pentru a vinde propria energie în Occident”, considerăT. Andros, ex-ministrul al Informaticii, Informatiilor si Comunicatiilor în anii 90.

Mariana Durleșteanu: „Cuciurgani funcționează la capacitate minimă cu 4-6 turbine din 12. Acest back to back le va ajuta Cuciurganului sa opereze la 12 turbine și sa exporteze rușii energie electrică in UE, Turcia. Realitatea este ca tot Cuciurganul nu achita gazul și tot de noi acest regim separatist este susținut… urât și dureros!”
 
Amintim că Andrei Spînu a decis să ofere unei companii dubioase din India un contract de 260 de milioane de euro, chiar dacă la licitație a participat și o firmă din România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *