Social

R. Moldova întâmpină oaspeții! Cine sunt liderii europeni care aterizează miercuri la Chișinău

Primii lideri care vor participa la summitul Comunității Politice Europene aterizează la Chișinău. Conform autorităților, participanții la eveniment au început să vină deja în Repuvlica Moldova.

Până seara, alte 21 de delegații urmează să vină în țara noastră. Miercuri, 31 mai, la Chișinău vine, șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, Șeful politicii externe europene Joseph Borrell, președintele Azerbaidjanului, Bosniei și Herțegovinei, Elveției, prim-miniștrii Belgiei, Portugaliei, Armeniei, Albnaniei, Irlandei, Andorei, Macedoniei de Nord, Maltei, Islandei, Georgiei, Liechtenstein, Luxembrugului, scrie Realitatea.md.

Aproximativ 50 de lideri europeni se reunesc joi, 1 iunie, la Castel Mimi din Bulboaca. Preliminat, discuțiile se vor axa pe securitate regională, probleme energetice, dar se va vorbi și despre integrarea europeană a Moldova.

Ministerul Afacerilor Interne precizează că pe 31 mai Aeroportul Internațional Chișinău activează în regim obișnuit, fără perturbări în fluxul de procesare a pasagerilor și fără întârzierea zborurilor programate. Venirea celor peste 20 de delegații oficiale nu va afecta programul de zbor al curselor regulate pentru astăzi, 31 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Cei 3 retarzi din Brussels sint cei mai importanti: Un sociopat, un senil batrin in tinerete complet batut in cap, si o lunatica care inafara de a turna plozi pe banda pentru un trader de matase pe la curtile regale, este total incompetenta si corupta. Nu a votat nimeni pentru ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *