Fotbal

Râbniţenii au “distrus” Găgăuzia

În meciul ordinar din cadrul etapei a şasea, râbniţenii au trimis nu mai puţin de patru goluri în poarta formaţiei din Bugeac. Scorul a fost deschis deja în minutul 15 prin Mihaliov. Discipolii lui Sergiu Botnaraş au reuşit să menţină dezavantajul de un gol pe tabelă doar până la finele primei reprize. Imediat după revenirea de la vestiare, oaspeţii au mai înscris odată, de data aceasta prin Andrei Burcovschi. În ultimele zece minute ale meciului, când fotbaliştii aşteptau fluierul final al arbitrului. Iskra-Stal a mai lovit de două ori. În minutul 83, Eugen Gorodeţchi a marcat golul trei, iar cu patru minute până la final, Alexandru Popovici a stabilit scorul final de 4-0.

Lidera clasamentului de după etapa a cincea, Olimpia Bălţi a renunţat la statutul de fruntaşă după ce a remizat pe teren propriu cu Zimbru Chişinău. Scorul a fost deschis de jucătorii oaspeţi, prin Mihail Ţurcan în minutul 16. La începutul mitanului secund însă, bălţeanul Gheorghe Ovseanicov şi-a reamintit de meseria sa de golgeter şi a consemnat golul egalizator, stabilind scorul final de 1-1.

În derbiul suferinţei, care a avut loc la Călărăşeuca şi a opus două dintre outsiderele clasamentului: Nistru Otaci şi Sfântul Gheorghe Suruceni. Echipa din nordul republicii a spart gheaţa şi a obţinut trei puncte în actuala ediţie de campionat. Golul victoriei, unicul în acest meci, a fost înscris de Dolgov, în minutul 22.

Alte rezultate consemnate în etapa a şasea: FC Costuleni – Dinamo Tighina 0-0, FC Tiraspol – Milsami Orhei 1-2 şi Dacia Chişinău – Rapid Ghidighici 1-0.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *