Horoscop

Racii primesc astăzi o sumă mare de bani

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu luaţi o decizie astăzi, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seară romantică în compania partenerului de viaţă.

TAUR
Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea. O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.

GEMENI
Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile! Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.

RAC
Primiţi o sumă mare de bani şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Nu vă pripiţi.Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Abţineţi-vă de la excese!

LEU
Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.

FECIOARĂ
Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii!

BALANŢĂ
Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Ocupaţi-vă de activităţi de rutină şi odihniţi-vă mai mult!

SCORPION
Sunteţi cam confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă.

SĂGETĂTOR
Nu sunteţi în formă şi nu vă simţiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia.

CAPRICORN
În prima parte a zilei, o cunoştinţă vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat şi dvs. pe plan financiar. Evitaţi speculaţiile de orice natură!

VĂRSĂTOR
O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor.

PEŞTI
Se pare că traversaţi o perioadă în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *