Război

Raid asupra unui avanpost și a unei tabere de antrenament a Hamas

Forțele de Apărare ale Israelului afirmă că trupele Brigăzii a 7-a blindate au efectuat în cursul zilei trecute un raid asupra unui avanpost și a unei tabere de antrenament a Hamas din nordul Fâșiei Gaza, confiscând zeci de arme și ucigând aproximativ 30 de agenți teroriști.

Forțele de apărare israeliene spun că trupele au capturat puști de asalt, rachete, mortiere, drone, hărți, echipamente de comunicații și alte echipamente tehnologice din acest loc.

Acesta spune că trupele au făcut, de asemenea, un raid în birourile lui Muhammad Sinwar, fratele liderului Hamas Yahya Sinwar, captând arme și alte materiale.

Într-o altă operațiune desfășurată de Brigada a 7-a împreună cu membri ai unității de elită de geniu de luptă Yahalom, trupele au atacat un avanpost al Hamas aparținând batalionului de cartier Sabra al grupării teroriste.

FDI afirmă că trupele au găsit în avanpost sisteme de operare și calibrare a rachetelor antiaeriene, mai multe drone, un lansator de rachete încărcat, echipamente tehnologice și documente de informații.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *