Actualitate

Raport anual la „Termocom”

Cheltuielile comerciale s-au redus cu 18,6 la sută – de la 25,5 mln. la 20,75 mln. lei, iar cheltuielile generale şi administrative au crescut cu 8,9 la sută – de la 15,8 la 17,2 mln. lei. Activele materiale ale întreprinderii s-au redus de la 548,8 mln. la 533,5 mln. lei. Activele generale ale companiei au rămas practic neschimbate la nivel de 1,6 mlrd. lei. Capitalul social al SA „Termocom” este de 32,4 mln. lei. 70,93 la sută din acţiunile întreprinderii aparţin Primăriei mun. Chişinău. Societatea este în procedură de restructurare.

Jucătorii Muntenegrului, optimiști pentru meciul de mâine

Echipa națională de fotbal din Muntenegru a venit la Chişinău în calitate de lider al grupei H de calificare la CM 2014. „Şoimii" ocupă primul loc în clasament, având cu două puncte mai mult decât Anglia, cu care vor juca marţi la Podgorica. Pentru a-şi păstra poziţia de lider după aceste două meciuri, echipa lui Branko Brnovic are nevoie de o victorie cu Moldova şi cel puţin un egal cu Anglia.
Meciul de vineri va fi prima întâlnire dintre Moldova şi Muntenegru. Partida va avea loc de la ora 21.30 și se va juca pe Stadionul „Zimbru”.

Festival Bach la Chișinău

Muzicieni din Elveţia, Olanda, Spania, Germania, România, Ucraina şi R. Moldova se vor reuni la Chişinău la Festivalul Internaţional „J. S. Bach”, ediţia a III-a. Evenimentul va avea loc între 4 şi 10 aprilie, a anunţat ieri Sala cu Orgă, informează MOLDPRES.
Actuala ediţie include cinci concerte, inspirate din creaţia lui Johann Sebastian Bach, compozitor şi organist german, considerat drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *