Actualitate

Raportul Kroll va avea continuare. Caietul de sarcini a fost agreat de FMI şi BM

Documentul va sta la baza procesului de investigare care urmează să fie o continuare a investigaţiei preliminare efectuată de compania „Kroll”. Şedinţa Comitetului a fost convocată de preşedintele acestuia, prim-ministrul Valeriu Streleţ, transmite IPN cu referire la un comunicat al Guvernului.

Proiectul Caietului de sarcini a fost finalizat recent de Banca Naţională şi agreat de către experţii Fondului Monetar Internaţional şi cei ai Вăncii Mondiale.

Participanţii la şedinţă au examinat clauzele Caietului de sarcini, înaintând propuneri de îmbunătăţire a acestuia. S-a menţionat importanţa selectării unei companii internaţionale cu renume pentru prestarea serviciilor respective, în baza unui concurs care va fi organizat de ВNM, în strictă conformitate cu legislaţia în vigoare, precum şi asigurării unei informări corecte a societăţii în acest sens.

Prim-ministrul Valeriu Streleţ a cerut persoanelor responsabile completarea Caietului de sarcini conform propunerilor parvenite în cadrul şedinţei şi prezentarea repetată a documentului definitivat la următoarea şedinţă a Comitetului Naţional de Stabilitate Financiară.
 
IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *