ActualitateROMÂNIA

Rareș Bogdan insistă cu ‘Ciucă

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă, la Pitești, că România va avea un candidat de dreapta la Cotroceni. „Domnul Ciucă este cel mai bun președinte”, a subliniat Rareș Bogdan, resping ideea unei candidaturi comune cu PSD la alegeri.

„Noi vom avea candidat la prezidenţiale, vom avea candidaţi pe toate poziţiile şi eu cred că avem argumente suficiente pentru a duce acei candidaţi în finală şi spre câştigarea lor. În 22 decembrie, vă asigur că vom vorbi de un preşedinte, la Cotroceni, de dreapta. Preşedintele Partiului Naţional Liberal”, a declarat Rareş Bogdan, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti.

El consideră că Nicolae Ciucă este cel mai potrivit pentru a obţine funcţia de preşedinte al României.

„Am văzut multe sondaje de opinie, am văzut multe fotografii ale momentului. Haideţi să aşteptăm momentul candidaturii. Haideţi să ne uităm puţin la chestiunea regională, să ne uităm puţin la chestiunile legate de securitatea regională. Să ne uităm puţin la profilul preşedintelui PNL, candidat la preşedinţia României şi sunt absolut convins că în contextul regional actual şi pe panoplia de candidaţi, având în vedere că unul dintre ei nu are partid, Nicolae Ciucă e cel mai potrivit şi pregătit să ocupe acea poziţie”, a menţionat Rareş Bogdan.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Așa să fie. Foștii socialiști, adică comuniști, n-au ce căuta în politică. Ei pot doar cheltui, nu crea. La gunoi cu ei.

  2. Acest papagal potlogar și mincinos visează, precum vrabia la mălai. Generalul de paie burtos, ce nu poate lega cinci cuvinte se vede deja în vârful ciolanului, dar ghinion, voi vota AUR, ca să le scot liberalismul împletit cu ciuma roșie din cap. Cât lătra la Realitatea, ar fi vândut-o și pe mă‐sa numai să prindă un loc călduț în partid, iar după aceea, a văzut orișicine ce abilități a avut. Vă vom plesni la europarlamentare, de-o să vă meargă fulgii, parveniților!

    1. Ai perfecta dreptate. Cioca mai e si plagiator pe deasupra. Nu m-ar fi deranjat foarte tare ca a plagiat (furat se zice mai pe romaneste), daca s-ar fi vazut ceva pe urma sa din calitatea de prim-ministru care a detinut-o. DE ce un zeri barat ar fi mai bun ca presedinte ? In nici un caz. :ocul lui Cica este la pensie. Si acea pensie este enorm de umflata pt munca prestata !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *