ActualitateROMÂNIA

Răsturnare de situație – Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei, a stabilit Biroul Electoral

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 – Municipiul București a hotărât în ultima zi să admită candidatura senatoarei Diana Șoșoacă la funcția de primar general al Capitalei, după ce inițial i-au respins dosarul din cauza numărului prea mic de semnături valide.

STIRIPESURSE.RO a anunțat în premieră pe 27 aprilie că Biroul Electoral al Municipiului București a respins dosarul de candidatură al Dianei Șoșoască. Senatoarea a strâns doar 17.882 semnături valide, iar legea cere 18.087 în București.

Marți, 30 aprilie, în ultima zi de depunere a candidaturilor, Diana Șoșoacă a depus la Biroul Electoral alte 2000 de semnături, pentru completarea dosarului. O circulară BEC emisă tot marți punea în vedere birourilor electorale de circumscripție să permită candidaților să depună documentele în completarea dosarelor.

Astfel, Diana Șoșoacă va candida din partea partidului SOS România la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei. Potrivit sondajelor, aceasta nu are șanse să câștige competiția, însă ar putea „fura” câteva procente de la alți competitori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Idioata asta este manipulata de Luis Lazarus, care face bani pe net de pe urma ei si proasta se prabuseste. Diana Sosoaca nu are nici o sansa in Bucuresti pt ca bucurestenii sunt majoritatea culti si nu o inghit pe proasta. Putinii ei votanti ii va fura de la Piedone, aceasta facand ca batalia sa se duca intre Frigusor si Doamna azilurilor de groaza. Oricare din astia doi ar castiga, tot o cacaciune, Frigusoar s-a vazut ce poate, Firea la fel.

    1. Cu parere de bine, nu numai SOS(KA) nu are sanse, dar nici lingurarii tuciuriului, pentru ca bucurestenii nu pot fi culti doar in cazul soskai, dar inculti in cazul caldararilor.

      1. Aici gresesti. Persoana de care zici tu nu e tigan, sa o faci caldarar. Dar… ca sa pricepeti si voi astia, de aveti un dinte impotriva. S-a adunat prea multa putere in mana PSD+PNL si au furat de au rupt in 33 de ani. Ca urmare, trebuie spart acest monopol de alt partid, oricum s-ar numi el, chiar si AUR si chiar daca nu au oameni competenti. PSD+PNL au parazitat statul, punandu-si toata clica de neamuri si cunostinte in functii publice, de nu se mai poate face nimic cinsitit. Este musai sa vina un competitor care sa sparga monopolul PSD+PNL. De aceea este important acum, AUR, nu pt ca ar avea oameni foarte buni ! Las-o mai usor cu tuciuriul, ca nu e spre binele tarii ce spui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *