CSI / Rusia

(RĂZBOI ÎN UCRAINA) Tiruri din arme grele mai răsună în regiunea Donețk

(UPDATE 14.30) Focuri singulare și tiruri din arme grele se mai aud joi în unele localități din regiunea Donețk, dar prima jumătate a zilei a fost calmă, spun locuitorii din zonă.

”La ora locală 13,00, sistemul de aprovizionare al orașului funcționa în regim normal. Devieri din orarul transportului urban nu s-au înregistrat”, a anunțat Biroul de presă al administrației din orașul Donețk, potrivit inforesist.org.

(UPDATE 10.10) Grupurile de teroriști se retrag ușor spre teritoriul Federației Ruse, scrie presa ucraineană. “Pe teritoriul ucrainean rămân instructorii din cadrul armatei ruse, care se ocupă de pregătirea de luptă a teroriștilor”, scrie Novoe Vremea.

În raionul Telimanovo, Donețk s-au adunat circa o mie de oameni, pe care teroriștii ruși îi antrenează zilnic. Anume aici au fost adunate și vehicule blindate.

“În raionul Bezimennovo Novoazovskovo, raionul Donețk, teroriștii ruși acționează activ. Pe parcursul zilei de ieri, în acest raion din Federația Rusă au fost aduse 10 tancuri”, menționează presa ucraineană.

(Știre inițială) Luptătorii teroriști – ruși continuă să încalce dur armistițiul de încetare a focului și împușcă în soldații ucraineni.

Noaptea trecută, pozițiile militarilor ucraineni de pe teritoriul aeroportului din Donețk au fost împușcate de trei ori. Teroriștii au tras din mortiere. Din GRAD s-a tras în apropiere de Verhnia Krânka. Atacul a avut loc din direcția Harțâsk.

Din mortiere a fost atacat postul de control din apropiere de Maloorlovka, iar din tun de artilerie a fost atacat puctul de control din raionul Krasnogorovka.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *