CSI / Rusia

(RĂZBOI ÎN UCRAINA – VIDEO) Teroriștii din Lugansk ATACĂ cu GRAD-uri: trei civili au fost UCIȘI. 376 de persoane sunt în prezent sechestrate de separatiştii din Donbas

(UPDATE 15.00) Şeful Direcţiei de Anchetă a Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasili Vovk, a declarat, miercuri, că aproximativ 376 de persoane sunt în prezent sechestrate de separatiştii din Donbas. 

"Din cei 376 de prizonieri, 333 sunt militari, 41 sunt voluntari din diverse batalioane, iar doi sunt jurnalişti. Este posibil ca cineva dintre aceştia să fi fost eliberat între timp, fără să fim anunţaţi. De asemenea, este posibil ca cineva să fi fost găsit mort" – a precizat Vovk, adăugând că anchetatorii SBU desfăşoară proceduri penale în cazul a 200 de persoane reţinute, suspectate de terorism, sabotaj sau asociate cu astfel de activităţi. "12 dintre cei reţinuţi sunt cetăţeni ruşi, dar există şi uzbeci, tătari sau başkiri" – a menţionat Vovk.

(UPDATE 14.10) Militarul rus Vitalie Surovâi din Krasnodar, a publicat o serie de fotografii de la granița cu Ucraina.

(UPDATE 13.45) O mașină cu teroriști a fost implicată într-un accident în Donețk. Potrivit pravda.com.ua, în urma impactului, mașina s-a răsturnat.

 

(UPDATE 13.40) În Starobelisk au fost înmormânțați militari, neidentificați, ai Forțelor Antiteroriste. Presa ucraineană scrie că soldații și-au pierdut viața la postul de control nr.32.În 9 sicrie au fost amplasate 3 cadavre și restul rămășițelor trupești ale militarilor.

(UPDATE 13.15) Teroriștii din republica populară Lugansk continuă atacurile în direcția teritoriilor controlate de Ucraina din regiunea Lugansk. Potrivit presei ucrainene, au fost atacate punctele de control Popasnaia, Sceaste, Stanița Luganska, Krâmskoe, Nijnâe, Trehizbenka (care a fost atacată din tancuri), Novotoskovka și Toșkovka.

În urma atacurilor cu ajutorul GRAD-urilor, în Toșkovka, au murit 3 civili și au fost răniți 4. Printre răniți sunt 2 copii, de 5 și 6 ani.

(Știre inițială) Teroriștii au încălcat de 43 de ori armistițiul de încetare a focului, se arată în anunț. Unitățile ucrainene, amplasate pe direcția Bahmutka au fost atacate cu GRAD-uri. Exploziile au fost auzite în apropiere de Donețk, Sokolniki, intersecția drumurilor Frunze-Krâmskoe.

Pe parcursul nopții au continuat luptele pentru aeroportul din Donețk. În ciuda nenumăratelor încercări ale teroriștilor de a prelua controlul asupra acestui obiect strategic, militarii ucraineni au rezistat pe poziții. Separatiștii au efectuat atacuri frontale, cu focuri de artilerie în direcția unităților din apropiere de Granitnoe.

“În timp ce ucrainenii și forțele ATO depun maxim efort pentru a readuce pacea în Donbas, care este sub lupte teroriste, bandiții continua să distrugă și să ucidă”, se arată în postare. Ieri a fost livrat ajutorul umanitar oamenilor din Bulavinskoe. Localnicii au primit produse alimentare și haine. În acest timp, teroriștii au atacat satul cu mortiere și artilerie. Sub focuri au nimerit unitățile ucrainene din raioanel Kamenki, Uglegorska, Moloorlovki și Maiorsk. În ultimele 24 de ore în luptele cu teroriștii Ucraina a pierdut 2 soldați, iar 13 au fost răniți, fiind transportați la spital.
sursa: sprotyv.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *