Politică

Războiul cu rușii va dura ca războiul dintre Israel și arabi. Va fi un conflict care se va întinde pe zeci de ani / Declarațiile consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerașcenko

Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko crede că războiul cu Rusia ar putea dura multe decenii.

“Războiul cu rușii va dura ca războiul dintre Israel și arabi. Adică va fi un proces care se va întinde pe multe decenii… Ei vor să plecăm. Și până când va apărea un lider în Rusia care schimbă butonul pentru controlul de la distanță al propagandei ruse și în loc să învinovățească ucrainenii pentru toate păcatele, va spune: „Hai să fim prieteni”, nimic nu va funcționa”, a spus Gerașcenko.

El a sugerat că o „revoluție a conștiinței” în Federația Rusă poate dura 10-20 de ani.

“Să spunem imediat că într-o zi va fi pace între Ucraina și Rusia, dar probabil că va dura zeci de ani… Dar aceasta este o chestiune de viitor îndepărtat. Deocamdată, trebuie să câștigăm, să înduram”, consilierul la spuse ministrul.

De menționat că anterior Aleksei Arestovici, consilier al șefului Președinției, a declarat că războiul cu Rusia ar putea dura până în 2035 , în această perioadă ciocnirile militare regulate fiind „garantate”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *