Eveniment

Reabilitarea drumului Chișinău-Hâncești-Basarabeasca va fi finisată în noiembrie

Spre deosebire de traseul Chișinău-Ungheni, pe drumul național R 3, Chișinău-Hîncești-Cimişlia-Basarabeasca, lucrările decurg conform planurilor de executare, iar reprezentanții celor două companii au dat asigurări că acestea se vor încheia până la sfârșitul lunii noiembrie 2015, informează serviciul de presă al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor. 

Vizita s-a încheiat pe Km 62 a traseului, unde se derulau lucrările de așternere a betonului asfaltic. Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Iurie Chirinciuc a menționat că va veni personal la sfârșitul lunii noiembrie să ia lucrările în primire.

Tot sâmbătă,  ministrul Iurie Chirinciuc a vizitat traseul Hâncești-Leușeni. Această vizită a fost făcută fără reprezentanții presei și fără a anunța Autoritatea de Stat a Drumurilor și compania Evrascon, care efectuează lucrările de reabilitare a acestui traseu. Ministrul Iurie Chirinciuc a promis că va efectua sistematic astfel de vizite fulger, pentru a controla, personal modul în care se desfășoară lucrările pe șantier. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *