CSI / RusiaUcraina

Reacția Kievului după acuzațiile Moscovei privind atacuri cu drone în Rusia: „Ucraina nu lovește teritoriul Federației Ruse. Aceasta este o axiomă”

Miercuri, 1 martie, consilierul prezidențial Mihailo Podoliak a reacționat la acuzațiile aduse de Moscova Kievului privind tentative de atacuri cu drone împotriva unor obiective de infrastructură civilă din două regiuni din sudul Rusiei.

Mihailo Podoleak a negat că Ucraina ar fi lansat atacuri cu drone pe teritoriul Rusiei.

„Ucraina nu lovește teritoriul Federației Ruse. Ucraina poartă un război defensiv pentru a-și dezocupa toate teritoriile. Aceasta este o axiomă”, a scris pe pagina sa de Twitter consilierul președintelui Volodimir Zelenski.

De asemenea, el spune că în Rusia se acumulează panică, iar asta se reflectă într-o creștere a atacurilor interne asupra infrastructurii de către obiecte zburătoare neidentificate, conform Hotnews.

Ulterior, Kremlinul a reaționat la declarațiile lui Mihailo Podoleak, declarând că nu le crede, scrie Reuters.

Vă amintim că marți, 28 februarie, o dronă s-ar fi prăbuşit în apropiere de Moscova, a declarat marţi guvernatorul regional, la scurt timp după ce Ministerul rus al Apărării a anunţat că a dejucat în timpul nopţii două pretinse tentative ucrainene de atac cu dronă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *