Social

Reacția Poliției de Frontieră după ce patru angajați au fost percheziționați: „Condamnăm orice ilegalitate”

Poliția de Frontieră a venit cu reacție, după ce patru polițiști de frontieră au fost precheziționați, iar unul a fost reținut pentru 72 ore.

„Condamnăm orice ilegalitate în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Poliția de Frontieră oferă suportul necesar în cadrul activităților comune Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) și Procuratura Anticorupție (PA) în cazul reținerii unui polițist de frontieră”.

Astfel, în acest sens, de către conducerea Poliției de Froniteră a fost dispusă inițierea cercetărilor interne în vederea elucidării tuturor aspectelor ce vizează ilegalitatea.

„Instituția de frontieră nu tolerează astfel de cazuri și va întreprinde toate măsurile necesare pentru a investiga echidistant orice ilegalitate, cu respectarea prezumției de nevinovăție”, se mai arată în nota informativă.

Vă amintim că ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord (DGT) a Centrului Național Aanticorupție (CNA) și procurorii oficiului Nord al Procuraturii Anticorupție (PA) cercetează cazul a patru polițiști de frontieră în care aceștia sunt bănuiți de abuz de serviciu. Mai multe percheziții s-au desfășurat în această dimineață la domiciliile și birourile acestora, iar unul dintre aceștia a fost reținut pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *