Femeia

Realitățile iluziilor

Încrederea în abilitățile noastre, certitudinea în noi înșine și încrederea pe care ne-o punem în ceilalți.

Încrederea în cei din preajma noastră ne ajută să fim cinstiți, să ne deschidem inimile și să ne spunem destăinuirile. Pentru cei cinstiți, o destăinuire este un eveniment de bucurie, realizarea adevărului divin. Dar pentru cei meschini destăinuirile pot fi mai mult decât terifiante. Atunci când sunt expuse secretele întunecate, iar păcătoșii sunt pedepsiți pentru greșelile lor.

Dezvăluirile ne ajută să acceptăm lucrurile de care avem nevoie cel mai mult. Expunerea secretelor pe care am încercat cu disperare să le ascundem și descoperirea din jurul nostru. Dar mai mult decât orice, dezvăluirile sunt ferestre către noi înșine, atât din partea binelui, cât și a răului…

Trăirile secrete sunt precum o viață într-o lume a iluziilor reconfortante. Ne permitem să fim înșelați de propriile realități false sau le putem folosi pentru a ne ascunde adevăratele intenții.

Pentru a crea cu succes o iluzie, primul lucru de care ai nevoie este încrederea. Dar, pentru a perfecționa o iluzie, falsa realitate trebuie să pară atât de autentică pe cât este cea pe care o ascunzi. O atenție deosebită trebuie să fie acordată fiecărui detaliu. Cea mai mică imperfecțiune, cum ar fi un ac pentru balon, poate distruge iluzia. Când o iluzie este construită pe o fundație nesigură, eșecul nu e doar o posibilitate, ci o certitudine. Iar adevărul din spatele iluziei este dezvăluit.

Fiecare plan sau iluzie are un defect fatal. Uneori este inima…

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *