Actualitate

Recean: Cinci deputaţi comunişti fac PRESIUNI asupra poliţiei

Se presupune că bărbatul ar avea legătură cu dublul omor de la Durleşti.

Ministrul de Interne, Dorin Recean, a declarat că în casa activistului Mihai Amerberg au fost găsite muniţii, gloanţe care pot pătrunde o vestă anti-glonţ şi chiar aruncătoare de grenade, deţinerea cărora este ilegală.

Dorin Recean, Ministrul Afacerilor Interne: «Dincolo de armele legale, au fost depistate muniţii deţinute ilegal, gloanţe cu pătrundere adâncă, care pătrund vesta anti-glonţ, sunt gloanţe militare. De asemenea au fost depistate gloanţe expansive, care pătrund în corp şi explodează, dar şi aruncătoare de grenade»

Potrivit lui Recean, după percheziţiile de ieri, desfăşurate de oamenii legii, cinci deputaţi comunişti au telefonat poliţişti pentru a influenţa mersul anchetei.

Dorin Recean, Ministrul Afacerilor Interne: «Cinci deputati au intervenit in aceste acte procesuale , au facut presiuni asupra celor care se aflau la fata locului , dupa care au telefonat politistii pentru ca sa poata sa influenteze mersul anchetei.»

Menționăm că, ieri, poliţişti au descins în locuinţa lui Mihai Amerberg. Potrivit procurorului, aceste acțiuni ar avea legătură cu dublul omor de la Durlești. Ministrul Recean nu a făcut legătură între dublul omor şi perchezițiile de ieri. Deputatul comunist Grigore Petrenco a calificat aciunile de urmărire penală ca fiind „comandă politică”.

via TV 7

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *