Politică

„Recean nu va fi numit Premier”. Maia Sandu și Igor Grosu sar în apărarea Nataliei Gavrilița: „Muncește din greu”

Președintele PAS califică drept zvonuri informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora fostul ministru de interne, Dorin Recean, ar urma să preia șefia Guvernului. Igor Grosu dă asigurări că premierul Natalia Gavrilița are tot sprijinul majorității parlamentare.

„Noi suntem un popor harnic la venit cu prognoze și scenarii. Noi avem Guvern. Este doamna Gavrilița care muncește din greu, are suportul nostru politic și noi o vom susține în continuare”, a spus președintele Parlamentului.

Președintele Parlamentului spune că echipa guvernamentală este creată din oameni profesioniști și integri, însă unii fac mai greu față tensiunii generate de crizele care au lovit Republica Moldova. Igor Grosu spune că eventualele remanieri guvernamentale vor avea un caracter politic și vor fi anunțate atunci când va fi luată decizia finală.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, dă asigurări că Guvernul nu va demisiona și nici Parlamentul nu va fi dizolvat

„Avem o treabă foarte serioasă. Avem o situație dificilă, dar avem o șansă, vom putea menține Republica Moldova în zona democrației doar dacă vom intra în Uniunea Europeană. Și acum avem această șansă, și vom lucra pentru a ne asigura că Moldova urmează această cale”, a subliniat președinta.

Totodată, aceasta a infirmat zvonurile, potrivit cărora consilierul prezidențial, Dorin Recean, ar fi numit în curând, premier.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *