Tendințe

Reducerile de sezon – ce să eviți și ce să cumperi?

Reducerile sunt foarte ispititoare – vrei de toate și te arunci peste piesele care, odată ajunse în dulapul de acasă, realizezi că mai ai vreo trei asemănătoare. Mai mult, când vine noul sezon, îți dai seama că ce ți-ai luat la reduceri nu porți, căci „nu se mai înscriu în tendințe”. Așadar, vă propun o listă scurtă cu hainele pe lângă care trebuie să treceți și piesele pe care trebuie să le vânați.


Paltoanele în stil militar sunt un adevărat trend în sezonul curent, dar pentru primăvară, lucrurile vor deveni mai grațioase și chic. Optează pentru trenciurile clasice, în culori neutre, precum bej, negru, bleumarin.

Blana care ne-a ținut de cald toată iarna va face loc ținutelor „cu solzi”. Alege tricouri cu imprimeu de reptile, pe care să le combini cu o pereche de jeanși sau o fustă creion.

Rămânem puțin la capitolul fuste, pentru a face câteva precizări. Evită costumele cu pantalon și alege-le pe cele cu fustă. Androginitatea a rămas în toamna lui 2012. Ignoră și fustele cu peplum (bucata de material atașată unei piese vestimentare), căci fustele creion se reîntorc în atenția designerilor.

 

Pliseurile oferă multă fluiditate și dinamism fustelor sau rochiilor. Dar, îndreaptă-ți privirea spre hainele cu volănașe, verii mai excentrici ai pliseurilor.

Înlocuirea puloverelor groase cu textile mai ușoare pare a fi o idee proastă pentru perioada de tranziție iarnă/primăvară. Când însă „ușor” se traduce prin „transparent”, vei uita repede cum se simte sau cum arată un pulover pe gât, tricotat cu lână.

Ocolește și hainele din sau cu aplicații din piele. În schimb, caută piese din dantelă, dar adaugă culoare acesteia, pentru a trece de limita clasicului.

(Timpul Suplimentul Femeia)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *