Actualitate

REFERENDUM, 29 IULIE: adresele la care se află secțiile de VOT

Astfel, din cele 14 secţii de votare din Republica Moldova 3 sunt deschise în capitală. Una la Secţia Consulară a Ambasadei României, str. Grigore Ureche, 2, alta la Liceul Teoretic Gaudeamus, str. Petru Zadnipru, 93, în sectorul Ciocana şi a treia la Liceul Teoretic Român-Francez Gheorghe Asachi, str. Bucureşti, 94 intersecţie cu str. Puşkin.

La Căuşeni va fi deschisă o secţie de votare în Casa Limbii Române, str. Mihai Eminescu, 29, la Hânceşti în Primărie, str. Mihalcea Hâncu, 132, iar la Ialoveni în Casa Raională de Cultură, str. Alexandru cel Bun, 89.

În Orhei, secţia de votare va fi deschisă la Şcoala de Muzică, str. Chişinăului, 9, în Nisporeni la Şcoala Muzicală, str. Ion Vodă, 8, iar la Călăraşi în Primărie, str. Mihai Eminescu, 19.

În Cantemir cetăţenii români vor putea vota la Casa de Cultură a oraşului, str. Ştefan Vodă, 1, în Soroca la Liceul Constantin Stere, str. Dimitrie Cantemir, 26, iar la Bălţi în Consulatul General al României, str. Sfântul Nicolae, 51.

Încă 2 secţii de votare vor fi deschise la Ungheni, în Biroul Consular al României, str. Mihai Eminescu, 35 şi la Cahul, în Consulatul General al României, str. Barbu Petriceicu Haşdeu, 11.

Secţiile vor fi deschise de la ora 07.00 până la 23.00.

În data de 29 iulie 2012 va avea loc referendumul naţional unde românii vor fi întrebaţi dacă sunt de acord cu demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *