ActualitateExterne

Regele Charles al III-lea, prima reacţie după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer / Și ducii de Sussex au transmis un mesaj pentru cumnata lor

Palatul Buckingham a dat publicității o declarație în care se spune că regele a fost în contact strâns cu prințesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital. Regele este “atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, a declarat palatul, descriind-o pe prințesă ca fiind “nora iubită a monarhului”.

Atât regele, cât și regina “vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”. James Middleton, fratele mai mic al prințesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa și a împărtășit o fotografie cu ei doi din copilărie.

“De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”, a scris el pe Instagram.

Harry și Meghan Markle s-au alăturat celebrităților care au transmis mesaje de susținere pentru Kate, după ce prințesa de Wales a anunțat că are cancer.

Prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prințesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa  în timp ce celebritățile care au întâlnit-o pe prințesă de-a lungul anilor și-au arătat, de asemenea, sprijinul pe rețelele de socializare, notează Sky News.

Ducele și ducesa de Sussex au împărtășit un mesaj de susținere pentru cumnata lor, spunând: “Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace”.

Prințesa a anunțat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie. Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis, “pentru a-i liniști că voi fi bine”, după săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *