Externe

Regina Danemarcei despre dictatorul rus Putin: ”N-am mai văzut ochi atât de reci în viața mea”

Regina Margareta a II-a a Danemarcei s-a întâlnit cu zeci de lideri din toată lumea, de-a lungul celor 51 de ani de când a devenit suverană, dar spune că nu va uita niciodată întâlnirea ei cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, relatează vineri Dpa și Agerpres.

Regina în vârstă acum de 82 de ani l-a întâlnit pe Putin în timpul unei vizite de stat în Rusia, în 2011, şi din nou în 2014, la comemorarea a 70 de ani de la debarcarea aliaţilor din Normandia în al doilea război mondial.

Astfel, într-un interviu acordat săptămânalului danez Weekendavisen, publicat vineri, Margareta a II-a mărturiseşte că s-a gândit că Putin nu este un om plăcut şi că a fost frapată în special de o anumită trăsătură a acestuia.

”N-am mai văzut ochi atât de reci în viaţa mea”, a declarat Regina.

Suverana daneză a mai declarat pentru aceeaşi publicaţie că urmăreşte îndeaproape ştirile despre Ucraina şi că a fost uluită de rezilienţa ucrainenilor.

Ea l-a descris pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski drept ”omul potrivit în momentul potrivit” şi a salutat răspunsul Europei, inclusiv livrarea de tancuri de luptă Leopard Kievului. ”Putin credea că poate destrăma întreaga Europa, dar ne-a făcut să ne solidarizăm”, a mai adăugat regina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Este rezultatul spalarii pe creier si supra indoctrinarii KGB ! Cei care ies sau au iesit din fabrica KGB nu mai sint oameni , sint niste zombi , humanoizi reprogramati . Nu mai au simtaminte umane , emotii , stima fata de alte fiinte , nimic . Ucid cu singe rece ca si cum ar bea o cafea . Rusii sint o natie unica cu astfel de indivizi , indoctrinati , depersonalizati de catre sistemul Stalinist , cel mai spurcat din istoria omenirii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *