Actualitate

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are COVID-19. Care este starea Reginei

Regina, în vârstă de 95 de ani, prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, dar se așteaptă să continue „îndatoririle ușoare” la Windsor, săptămâna viitoare.

„Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a precizat palatul într-un comunicat.

Și Camilla, soţia prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în autoizolare, a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului. În vârstă de 74 de ani, Camilla a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară.

Atât prinţul moștenitor, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19 şi au fost imunizați și cu dozele ”booster”.

Presa engleză a dezvăluit în 10 februarie că prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui, regina Elisabeta a II-a, cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sursa citată a precizat la acea vreme că suverana nu prezenta niciun simptom şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *