Sport

Remiza muncita pe stadionul din Minsk

Dupa o infrangere regretabila la Tbilisi, selectionata de tineret a R. Moldova a reusit o egalitate de moral in deplasare cu echipa din Belarus.

Belarus – R. Moldova 2-2 (0-1)

Marcatori: Nehaicik (3), Voronkov (49), respectiv, Vornisel (63 si 65).

La diferenta de doar patru zile, reprezentativa fotbalistica de tineret a R. Moldova (Under-21) a sustinut doua partide de verificare cu adversari robusti care nu s-au jenat sa lupte pana in ultima secunda de joc, de parca participau nu doar la simple meciuri amicale, dar la importante turnee oficiale. Si daca in meciul din Georgia, discipolii tehnicianului Sergiu Chirilov au reusit sa reziste pana in minutul 62, cand a fost inscris unicul gol al partidei, la Minsk, moldovenii s-au vazut condusi deja din minutul trei. Dupa o centrare a lui Rekis, Nehaicik reuseste cu o lovitura de cap sa deschida tabela. Pana la pauza a urmat o lupta darza pe toate segmentele de teren, cu o usoara dominare a gazdelor.
 

Imediat dupa revenirea de la vestiare, belarusii mai impun o data adversarii sa scoata balonul din plasa. Golul de 2-0 a fost inscris de Andrei Voroncov. Jucatorii nostri au avut nevoie de mai putin de un sfert de ora pentru a-si reveni si a constientiza ca orice rezultat negativ se poate transforma in unul pozitiv. In doar trei minute de joc, jucatorul formatiei FC Tiraspol, Dumitru Vornisel a devenit eroul partidei. In minutul 63 el a sutat naprasnic in „paianjen” dupa o centrare perfecta a lui Patras, iar in atacul urmator, Dumitru a fructificat, cu un sut de la distanta, centrarea altui coechipier, Artur Ionita. Pana la finele meciului, goalkeaperii celor doua formatii au jucat impecabil si scorul a ramas intact, 2-2.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *