Eveniment

Renato Usatîi se lasă de Satana! Politicianul renunță la cetățenia rusă

Liderul Partidului Nostru din Republica Moldova, Renato Usatîi, a anunțat că renunță la cetățenia Federației Ruse. În cadrul unei adresări către liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, acesta a declarat că nu mai vrea să fie cetățeanul unei țări agresoare.

Astăzi nu mai am alte opțiuni, nu mai vreau ca, de acum încolo, părinții mei și eu personal, să fim cetățeni ai unei țări care a început o teroare deschisă chiar împotriva propriilor cetățeni” a declarat Usatîi.

El a menționat că, în 2018, și părinții lui au primit cetățenia Federației Ruse printr-un decret special semnat de Vladimir Putin. Acum, Usatîi spune că va trimite solicitarea de retragere a cetățeniei atât lui, cât și părinților săi, prin intermediul unui avocat.

Amintim că, în 2020, în timpul campaniei prezidențiale, Renato Usatîi declara că, dacă va ajunge șeful statului, va renunța la cetățenia Federației Ruse.

Sursa Deschide

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Mare e gradina lui D-zeu si amestecul serviciilor la fel ! Articolul acesta despre Renato Usatîi este praf in ochii nestiutorilor moldoveni, care eventual ar pune botul la el. Nu intamplator nu este semnat de autor, ci de Surse Deschise. Adevarul este complet altul si are legatura intre Renato Usatîi si servicii. Deubazi Renato Usatîi isi facea afacerile cu grupari prin Rusia. Aceste grupari au intrat in disgratia mai marilor Rusiei, asa incat Renato Usatîi a devenit cautat in Rusia. Nemaiavand protectia Rusiei, Renato Usatîi a luat calea Romaniei, unde s-a inteles cu serviciile sa fie baiat cuminte si sa renunte la oferta Rusiei. De aici si articolul cu renuntarea la cetatenia rusa. Dar articolul este pentru a arata poporului ceea ce serviciile s-au inteles deja in spate, este finalul procesului cum ar veni. Si daca tot veni vorba de asa ceva…. De cativa ani serviciile tot s-au fript cu moldovenii, pariind pe calul necastigator (calul numit Plahotniuc), de aceea ce s-au gandit serviciile mai nou, de ce sa parieze pe gloaba prosta, nu-i mai bine sa parieze pe toti caii deodata ? Si iaca au pariat si pe Ceban si pe Sandu, in acelasi timp, macar ca ei urmeaza sa se ciomageasca la anul. Dar asa…. oricare ar iesi castigator, lozul tot castigator ar fi. “Surse Deschise”….. ahahahahahaha, ce gluma buna ! Ahahahahaha!

    1. Chiar asa ,prostii ? Cauta Michael Schmidt, cumnatul lui Renato Usatîi și prietenul președintelui Klaus Iohannis, contract de 20 de milioane de euro de la Poliția Română

    2. Cauta
      Ceban vine foarte des la București, ați fi mirat să aflați cât de des. Vi-l mai amintiți pe Renato Usatîi, alt „instrument” al FSB, la numele căruia ziariștii din România intrau în fibrilație. Ei bine, sora sa este soția prietenului președintelui Iohannis, cel care vinde BMW-uri Poliției Române. Iar, din câte știu, Renato Usatîi petrece foarte mult timp în România. Gruparea la care era conectat Usatîi la Moscova, a fostului șef al căilor ferate din Rusia, a intrat în dizgrația președintelui și a fost decimată. Acum, Usatîi este căutat de justiția din Rusia, motiv pentru care s-a refugiat în România de câțiva ani. Dacă Usatîi are dreptate în ce declară prin interviuri la TV, și de multe ori a avut informații corecte, Bucureștiul pregătește MAN-ul lui Ceban pentru colaborarea cu fostul partid al lui Plahotniuc, Partidul Democrat, care și-a schimbat numele în Partidul Social-Democrat European, condus de un domn, Sulă. Această viitoare construcție politică va ocupa centrul, cu un potențial să adune 20% din voturi, ceea ce este enorm.
      Sursa: Contributors Pt mai multe detalii cauta articolul integral dat de Armand Gosu in Contributors

  2. -Te lepezi de Satana/?
    – Ma lepad de Satana 1
    -Te lepezi de Satana/?
    – Ma lepad de Satana 1
    -Te lepezi de Satana/?
    – Ma lepad de Satana 1
    Scuipati-l intre ochi sa nu se deoache !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *