Actualitate

Renato Usatîi vrea neapărat să pună mâna din nou pe Primăria municipiului Bălți. Partidul său va avea doi candidați

Președintele formațiunii spune că nu are altă soluție decât să înainteze un candidat din partea formațiunii și un candidat independent. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, scrie IPN.

Renato Usatîi spune că cei doi sunt candidatul anunțat deja, Nicolae Grigorișin, iar în calitate de candidat independent va fi Elena Grițco. Președintele PPPN spune că în sondaje cel mai bine stă Nicolae Grigorișin și principala bătălie se va da între acesta și reprezentantul socialiștilor. „Dacă ei văd că Grigorișin câștigă din primul tur, ei îl scot pe el din cursă cu trei zile înainte de alegeri”, spune Renato Usatîi. În acest caz, președintele PPPN spune că va îndemna votanții să voteze candidatul independent Elena Grițco.

Renato Usatîi spune că se va pregăti pentru un asemenea scenariu inclusiv cu pliante în care să îndemne cetățenii să voteze cel de-al doilea candidat PPPN, dacă Nicolae Grigorișin va fi scos din cursa electorală pentru municipiul Bălți. „Dacă ajungem vineri seara și vedem că totul este ok, Grițco își retrage candidatura și rămâne un singur candidat PPPN pe liste”, afirmă Renato Usatîi.

Fosta deputată Stela Jantuan, se întreabă dacă, știindu-se din timp intenția Partidului Politic Partidul Nostru, nu se vor lua măsuri împotriva ambilor candidați înaintați de această formațiune. „Eu cred că există tehnologii mai inteligente decât cele propuse de PPPN”, consideră ex-deputata.

Alegerile noi în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *