IT&C

Renovat modern, primul magazin Moldtelecom din centrul capitalei şi-a reluat activitatea

renovat modern pentru clienţii săi de telefonie fixă, Internet, televiziune digitală şi telefonie mobilă, situat pe bd. Ştefan cel Mare,12.

Devenind popular în rândul clienţilor companiei, principiul "un ghişeu unic" este o soluţie şi pentru primul magazin Moldtelecom. Sală spaţioasă, design european şi multifuncţionalitatea posturilor operatorilor permite vizitatorilor să beneficieze de serviciile companiei la un nivel calitativ nou.

Într-un singur loc, clienţii Moldtelecom şi Unité vor putea să aleagă dintr-o gamă variată de produse, de la telefoane mobile şi fixe, la modeme şi accesorii, precum şi servicii de calitate.

Astfel, în magazinul Moldtelecom, care va activa şapte zile pe săptămână, clienţii vor putea:

– Încheia contracte la întreaga gamă de servicii Moldtelecom şi Unité;

– Suplini contul prin terminale de plată sau cartele de reîncărcare;

– Procura telefoane mobile, telefoane fixe, modeme de ultima generaţie şi accesorii ;

– Activa servicii adiţionale (Clip, Clir, restricţionarea apelurilor la fix, Roaming pentru persoane fizice şi juridice, schimbarea cartelelor, migrarea la alte opţiuni de servicii, etc.)

De asemenea, magazinul va furniza clienţilor facilitatea de testare a celui mai solicitat serviciu– televiziunea digitală IPTV, asistaţi de specialişti din domeniu, care asigură o consiliere profesionistă.

Compania Moldtelecom vine mai aproape de clienţii săi şi prin redeschiderea Centrului de convorbiri publice, dotat cu 15 cabine telefonice, care pune la dispoziţia clienţilor 3 servicii de bază:

– Convorbiri telefonice naţionale şi internaţionale

– Servicii de fax: expediere şi recepţie

– Comercializarea cartelelor telefonice (tête-à-tête, cartele magnetice pentru cartofoane, etc).

Astăzi, după finalizarea lucrărilor de reconstrucţie, compania noastră deschide magazinul Moldtelecom şi un centrul de convorbiri publice, aici în centrul capitalei. În acest mod, continuăm să aplicăm cu succes strategia noastră Clientul şi necesităţile acestuia pe primul loc, oferind o perspectivă nouă, posibilitatea de a beneficia de o consultanţă profesionistă la alegerea unui produs sau serviciu cu testarea pe loc. Invităm cu drag clienţii noştri în acest magazin», a declarat Ion Roşca, Director Comercial Moldtelecom.

Magazinul Moldtelecom din centrul capitalei atrage prin stilul şi design-ul său unic, acesta fiind al nouălea magazin Moldtelecom din Chişinău. Programul de lucru al noului magazin este unul flexibil şi disponibil, de Luni până Vineri de la 08.00 până la 19.00 iar Sâmbăta de la 9 :00 până la 18 :00 şi Duminica de la 09.00 la 17.00.

În prezent, compania are o puternică prezenţă comercială la nivel naţional, adaptată constant la cerinţele clienţilor săi, cu 45 de reprezentanţe Moldtelecom în toată ţara, dintre care 9 sunt în oraşul Chişinău.

Remarcă:
La ora actuală, Moldtelecom numără circa 1,6 mln clienţi de telefonie fixă, mobilă, Internet şi televiziune, ceea ce reprezintă o dovadă clară de sporire a gradului de încredere în Operatorul Naţional de comunicaţii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *