Social

Reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente care urmează a fi livrate Moldovei

În perioada septembrie-octombrie 2022, Agenția Servicii Publice (ASP) va migra către alt sistem de personalizare a datelor, urmând să treacă la o nouă tehnologie de perfectare a documentelor pe suport de policarbonat.

Astfel, în acest context, reprezentanții instituției au efectuat o vizită de lucru în Polonia, la compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych”, controlată de Trezoreria Poloniei. Compania „PWPW”, specializată în producerea hârtiilor de valoare, a fost desemnată câștigătoare a licitației de procurare a blanchetelor utilizate la perfectarea actelor, transmite Deschide.md.

Ulterior, în cadrul vizitei, reprezentanții ASP au aprobat varianta finală a blanchetelor de documente ce urmează a fi livrate (pagina interioară de date a pașaportului  pe suport de policarbonat cu cip integrat; cartelele de policarbonat de format ID1).

Pe 13 mai 2022, Agenția Servicii Publice (ASP) a semnat un contract de achiziționare a blanchetelor cu  compania „Polska Wytwornia Papierow Wartosciowych” pentru livrarea a 3 milioane de blanchete, dintre care aproximativ 1,5 milioane sunt blanchete de paşapoarte, circa 1 milion sunt blanchete de tip card ID1 pe suport de policarbonat pentru buletine de identitate, restul circa 500 mii – pentru alte tipuri de documente confecționate de agenție (permise de conducere, certificate de înmatriculare)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *