Politică

Republica Moldova ar putea adera la sancțiunile UE împotriva Moscovei, spune Igor Grosu

Republica Moldova s-ar putea alinia la sancțiunile Uniunii Europene împotriva Rusiei, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

„Noi ne-am aliniat la cele la care ne-am aliniat, o parte la care nu ne-am aliniat am explicat de ce în acel moment nu am putu să ne aliniem, pentru că este vorba și despre oamenii noștri care se află acolo, dar asta nu înseamnă că nu revenim la aceste angajamente”, a declarat Grosu, potrivit Realitatea.md.

Totodată, Igor Grosu nu a putut oferi un răspuns clar dacă Republica Moldova se va retrage din CSI.

„Facem o evaluare în ministere, o finalizăm și luăm o decizie. La care tratate o să ne menținem, dacă este vorba de domeniu care ține de cetățenii noștri. L-am rechemat pe reprezentantul în Adunarea parlamentară a CSI, care era acolo de 19 ani. Am suspendat participarea la diverse evenimente din cadrul CSI. Când primesc astfel de invitații, scriu pe ele rezoluția: „După retragerea armatei ruse din Ucraina”, a mai precizat Grosu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Hahahaah ! Ce gluma buna ! 1) Moldova nu are cu ce sanctiona Rusia, poate invers, Rusia sa sanctioneze Moldova ! 2) Pupincuristii moldoveni intotdeauna s-au dat “cu binisorul” pe langa Moscova. Pe cine mintiti voi ca ar fi altfel de data aceasta ?
    Ce gluma buna ! Auzi la ei” Moldova ar putea sanctiona Rusia !” HahaHAHAHAHHA

  2. Respubllica pobedistî di rit sovietic sî sancționezi pi mama șî pi tata lor rassia??? Aidi uăi, îi cea mai bunî glumî pi zîua di azi. Molotovenii s-au născut cu nasul în curul rușîlor, cum pana mea sî-i sancționezi taman pi ruși??? Tăt pânî la ruși… Ni facim cî facim, da știm tari ghini cini îi frati cu molotoivanu… Noi șamu ia avem monumentili sovietici, tancurili cu țava spri fasșiștii di români, tăt normal, curve am fost curve am rămas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *