Actualitate

Reședința lui Timofti de la Condrița, încercuită de simpatizanții lui Usatâi

Astăzi, 28 noiembrie, peste 300 de automobile au participat la un marş auto de protest, organizat de Partidul Nostru. Coloana de maşini care claxonau s-a pornit de la Chişinău la Condriţa, unde se află reşedinţa Preşedintelui RM.

Ajunşi la clădirea reşedinţei, peste o mie şi jumătate de activiştii protestatari ai Partidului Nostru şi cei din „Orăşelul Moldovei" au cerut o întrevedere cu Nicolae Timofti pentru a-i transmite petiţia şi o cerere de demisia a şefului statului. Paza care a ieşit în întâmpinarea manifestanţilor a anunţat că Timofti lipseşte.

La întrevederea cu activiştii a venit consilierul prezidenţial, căruia i-a fost transmisă petiţia. Manifestanţii s-au arătat indignaţi de faptul că Nicolae Timofti i-a minţit pe protestatari, atunci când după mitingul precedent le-a promis o întrevedere cu liderii protestatarilor.

Activiştii Partidului Nostru au avertizat că în cazul în care Nicolae Timofti va continua să ignore protestele masive din centrul Chişinăului şi solicitările privind demisia sa benevolă, atunci manifestanţii îşi rezervă dreptul de a bloca arterele principale de transport ale ţării.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *