Culinar.md

Rețetă de post: Cum să faci paste cu nucă măcinată

Ingrediente
nucă măcinată fin
pesmet
zahăr
un cubuleț de unt
esență de rom
scorțișoară

Model de preparare este foarte simplu!
Poți face acest desert savuros în câteva minute. În 10 minute, pastele sunt fierte, amesteci totul și le servești calde.

Imediat după ce ai fiert pastele, se scurg bine de apă și se amestecă un cubuleț mic de unt. Acesta le face mai bune și ajută apoi amestecul de nucă și pesmet să se lipsească uniform de paste.

Nu uita să adaugi zahăr, scorțișoară și rom după bunul plac. Cu cât sunt mai parfumate, cu atât sunt mai bune. Pot fi păstrate la frigider pentru a doua zi, pentru că vor fi la fel de bune și reci.

Aceste paste cu nucă, pe cât sunt de simple, pe atât sunt de bune și le poți combina și cu alte arome. În loc de scorțișoară și rom, poți pune vanilie și esență de lămâie.

Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *