Culinar.md

Rețetă de toamnă: Dovleac copt cu susan

 Ingrediente:

-un dovleac de plăcintă
– sos de soia
-ulei de susan
– miere
-sare şi piper

Mod de preparare:

Se curăţă de coajă un dovleac de plăcintă (sub formă de pară) mare. Se taie în 20 de cuburi cu latura de 3cm. Se freacă bucăţile de dovleac cu o lingură de sos de soia, o lingură de ulei de susan şi una de miere.

Apoi se aşază într-o tavă mare, tapetată cu hârtie de copt. Se stropesc cu 2 linguri de ulei de susan, se asezonează cu sare şi piper Uşoare şi rapide, aceste mâncăruri merg bine cu băutura-aperitiv. şi se dau la cuptor 20-25 de minute, la 200° C/gaz 6 până când devin crocante.

Se servesc cu scobitori sau beţe de cocteil înfipte în ele. Poftă bună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *